maanantai 6. syyskuuta 2021

Syksyterveiset

 Syyslukukausi on lähtenyt käyntiin ja niin on Mutkun tutkijoiden syksykin. 

Poikkeusolot ovat koetelleet tutkijoita viime aikoina monin eri tavoin, mutta lähdemme syksyä kohti jo toiveikkain mielin. 

Viimeisen vuoden aikana kaikki tapahtumamme ovat olleet etätapahtumia, ja tarkkailemme syksyn osalta vielä ohjeistuksia. Etänäkin on onneksi pystytty toimimaan: Vertaistukitapahtuma inspiraatio-olusia on järjestetty etäaikana tavallista useammin, kahdesti kuukaudessa. Mutkun tutkijat otti viime lukuvuoden aikana myös kantaa apurahatutkijoiden asemaan yhdessä Helan tutkijoiden kanssa.

Kuvituskuva: sienimetsällä


Kalenteriin kannattaa laittaa tässä vaiheessa jo aikavarauksia, sillä syksyksi on luvassa tapahtumia, ja avasimme jo kauden sieniretkellä, jonka kuvasatoa on mukana tässä päivityksessä. 

Kuvituskuva: sienimetsä
Toivotamme erityisesti uudet tohtoriopiskelijat tervetulleiksi 16.9. Kysy tutkijalta -tapahtumalla, ja olemme myös kertomassa tutkijoiden arjesta Tutkijoiden yössä 24.9. etäohjelmalla. 

Inspiraatio-oluset jatkuvat tuttuun tapaan jokaisen kuukauden toisena torstaina, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan hakemaan vertaistukea, vertaistukemaan, verkostoitumaan tai vain juttelemaan tuttujen ja uusien laitoslaisten kanssa. Oluset ovat matalan kynnyksen tapahtuma, johon voi piipahtaa helposti mukaan - eikä siellä ole nimestä huolimatta pakko olla mukana olutta, vaan keskitymme inspiraatioon ja yhdessä toimimiseen. 

Lisätietoa tapahtumista Toiminta-välilehdeltä. Uudet jäsenet voivat myös liittyä yhdistykseen koska tahansa. Tervetuloa syksyyn kanssamme!