sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Taikun tutkijat muutti nimensä Mutkun tutkijoiksi

Taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen tutkijat ry on vuosikokouksessaan 16.2.2017 muuttanut nimensä Musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen tutkijat ry:ksi. Yhdistyksen nimenmuutos kuvastaa paitsi uutta laitosta myös yhdistyksen toiminnan piirissä olevien tutkijoiden aiempaa laajempaa tutkimusalojen kirjoa. Kaikki musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitoksen piirissä toimivat tutkijat voivat halutessaan liittyä yhdistyksen jäseniksi.


Vuosikokouksessa tutkijayhdistykselle valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2017:


Tanja Välisalo, puheenjohtaja: tanja.valisalo[at]jyu.fi
Jani Ylönen, varapuheenjohtaja, liikuntavastaava: jani.m.ylonen[at]student.jyu.fi
Heidi Kosonen, sihteeri: heidi.s.kosonen[at]jyu.fi
Heta Marttinen, rahastonhoitaja: heta.s.k.marttinen[at]jyu.fi


Muut jäsenet:
Henna-Riikka Peltola, tiedottaja
Essi Varis, kv-tiedottaja
Jonne Arjoranta
Nina Loimusalo
Erika Miettinen
Susanne Ylönen


Varajäsenet
Elisa Auvinen
Katja KontturiJatkossa yhdistys tunnetaan “Mutkun tutkijoina”. Tutkijayhdistyksen toiminnan tavoitteena on edelleen tarjota tukea ja tietoa tutkijan arjessa sekä mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja virkistäytymiseen. Toimintamme muotoutuu jäsenten aloitteiden, toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.


Tutkijayhdistyksen toiminnasta ja muista ajankohtaisista asioista tiedotetaan täällä blogissa, tutkijayhdistyksen Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/mutkuntutkijat) ja sähköpostilistalla, jota pääsee seuraamaan liittymällä tutkijayhdistyksen jäseneksi.

Voit liittyä jäseneksi ilmoittamalla yhteystietosi (nimi ja sähköpostiosoite) sekä affiliaatiosi (oppiaine ja titteli / tutkijanuran vaihe) Heta Marttiselle, heta.s.k.marttinen[at]jyu.fi, ja maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun, 10 €, yhdistyksen pankkitilille: FI7152900220531311 (Tarvittaessa BIC: OKOYFIHH). Kirjoitathan maksaessasi viestikenttään ”jäsenmaksu 2017”.